Kompanija

Možemo slobodno reći da je energija koju danas imamo, svoj put tražila još od 2001. godine, prolazeći kroz vreme i različite oblasti, menjala je svoj oblik i stanje sve do 2020. godine, kada se konačno materijalizovala u zvaničnu formu pod nazivom Apakom. Dragoceno iskustvo i poverenje klijenata koje smo stekli na tom putu dugom 19 godina, postalo je osnova za sve ono čime se danas bavimo.

Oblasti u kojima pružamo usluge se logično nadovezuju jedna na drugu, pa iako smo prve korake napravili u web dizajnu, sada sa ponosom pružamo usluge hostinga, web programiranja, grafičkog dizajna, SEO i digitalnog marketinga. Ovom nizu svakako nije kraj, jer linije našeg koda možete pronaći i u servisima za SMS integraciju, eCommerce rešenjima i različitim Content Management sistemima.

Mi nudimo rešenja.

Naš portfolio čini preko 200 zadovoljnih klijenata iz najrazličitijih oblasti kojima smo posvetili punu pažnju i pružili svoj maksimum da zajedno pronađemo najbolje rešenje. Konstantnim učenjem i razvijanjem novih veština, trudimo se da budemo inovativni i da izađemo iz standardnih okvira poslovanja, odnosa sa klijentima i međusobne saradnje u radnom okruženju.

Često od nas možete čuti da je svaki novi projekat, jedan novi izazov koji ćemo rado prihvatiti. Smatramo da je razvoj našeg tima i naše kompanije moguć samo ako uvek podižemo lestvicu i dostižemo nove ciljeve za koje smo ranije mislili da su nedostižni. Upravo zbog toga, svoje vreme, energiju i znanje ulažemo u kreiranje samoodrživih i efikasnih internet servisa, sa ciljem da postanu lideri u svojim oblastima.

Naš tim

Bane Grbić
Suosnivač, SEO ekspert
Milica Vukićević
Copywriter
Borislav Kuga
Grafički dizajner
Nemanja Janjanin
Suosnivač, programer
Zainteresovani ste za saradnju sa nama? Kliknite na dugme ispod