Oblasti

Kompanija Apakom pruža profesionalne usluge u nekoliko različitih oblasti
koje se međusobno kombinuju kako bismo došli do najboljeg mogućeg rešenja za Vaš biznis

Web razvoj

Web razvoj

Izrada modernih web sajtova i servisa po najpovoljnijim cenama

Naša primarna delatnost je izrada sajtova. Do sada smo za različite klijente napravili preko 200 web prezentacija, online prodavnica, blog sajtova i kompleksnih internet servisa koji ispunjavaju sve moderne vizuelno-tehničke standarde. Radujemo se svakom sledećem projektu i sigurni smo da ćemo zajedno sa Vama pronaći najbolje rešenje.

Hosting i domeni

Hosting & domeni

Kvalitetna hosting rešenja sa profesionalnom podrškom i redovnim backupom

Na raspolaganju Vam je nekoliko različitih managed i unmanaged hosting rešenja sa ili bez unapred instaliranim upravljačkim panelom. Za manje iskusne korisnike, možemo ponuditi cPanel hosting uz CloudLinux podršku, kako bi Vaš sajt radio brzo i bezbedno. Telefonska profesionalna korisnička podrška i redovan backup se podrazumevaju!

SEO optimizacija sajta

SEO

Search engine optimization za sve vrste sajtova i za svačiji budžet

Bez obzira da li imate online prodavnicu sa 15.000 artikala ili jednostavnu prezentaciju firme sa četiri stranice, sigurni smo da uz našu pomoć možete unaprediti poziciju na Google i ostalim pretraživačima. Možemo da ponudimo optimizaciju za svačiji budžet, jednokratno ili na duže staze, bez obzira na jezik i vrstu sajta.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Kreiranje modernih marketing kampanja za bilo koju vrstu usluge ili proizvoda

Naš kreativni tim je tu da osmisli i realizuje bilo koju vrstu marketing kampanje koja uključuje sve digitalne oblasti od izrade sajta, preko dizajniranja plakata, flajera, bilborda, osmišljavanja radio reklama, do društvenih mreža, kako bismo uspešno plasirali Vaš proizvod ili promovisali usluge koje nudite. Svaki novi izazov nas dodatno motiviše!

SMS integracije

SMS integracije

Implementirajte sistem plaćanja putem SMS-a i povećajte prihode

Uz naše jednostavne i pouzdane SMS integracije možete svojim korisnicima brzo i lako ponuditi opciju plaćanja putem SMS-a za različite proizvode ili usluge koje Vaš web sajt nudi. Takođe, možemo Vam ponuditi i nekomercijalne servise za obradu korisničkih zahteva, kao što su registracija na sajt, 2FA zahtevi ili slanje redovnih obaveštenja.

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Dizajniramo kreativna grafička rešenja koja sigurno privlače pažnju

Vizit karte, flajeri, plakati, bilbordi, banneri, objave na društvenim mrežama, logotipi, jelovnici, podmetači, katalozi, stikeri... možemo da dizajniramo šta god Vam je potrebno. Potrudićemo se da ispunimo sve Vaše zahteve i da ponudimo nekoliko različitih predloga dizajna pre nego što zajedno odlučimo šta bi bilo finalno rešenje.