Početna > Oblasti > Digitalni marketing

Digitalni marketing

Ostavite dobar digitalni trag na internetu, jer marketing je pola posla!

Naš kreativni tim svakodnevno sprovodi kampanje za više različitih klijenata iz oblasti trgovine, usluga i proizvodnje. Neki od tih klijenata sa nama sarađuju godinama. Pružamo im različite usluge iz domena digitalnog marketinga, od kreiranja kreativnih rešenja, preko vođenja profila na društvenim mrežama, do kupovine medijskog prostora.

Digitalni marketing

Kreiranje online strategije

Nakon što se upoznamo sa vašom firmom i načinom poslovanja, mi veoma brzo dolazimo do konkretnih rešenja koja imaju za cilj unapređivanje vašeg prisustva na internetu.

Ta rešenja se uglavnom odnose na kvalitativno predstavljanje vaše firme, ali i na domet samih informacija koje se plasiraju putem interneta. Strategija koju vam predložimo biće prilagođena baš za vas i za vašu firmu i sadržaće sve ono što mi smatramo da je potrebno da se uradi kako biste bili adekvatno predstavljeni na webu.

Kreiranje digitalnog sadržaja

Za potrebe vaših kampanja naš kreativni tim po defaultu kreira sadržaj, kako tekstove, tako i slike i video klipove. Digitalni sadržaj koji za vas napravimo mora da zadovolji sve kriterijume, kako kvaliteta, tako i ostalih profesionalnih standarda.

Veoma je bitno da nam govorite svoje mišljenje, kao i zapažanja u toku kampanje, kako bismo ispoštovali sve vaše potrebe i otklonili sve eventualne nedostatke u okviru samog sadržaja.

Vođenje organskih kampanja na društvenim mrežama

Kreiranje profila i stranica je prvi korak koji preduzimamo kada je reč o vođenju kampanja na društvenim mrežama. Naravno, ako profili već postoje onda ih samo prilagođavamo profesionalnim standardima.

Radimo uglavnom Facebook i Instagram kampanje, ali možemo da vodimo kampanje i na drugim društvenim mrežama. Uglavnom smo fokusirani na organski domet, kao i na izgradnju baze fanova, tj. pratilaca. Merimo sve interakcije i uglavnom se fokusiramo na ciljanu publiku koju ćemo zajedno definisati.

Plaćeni oglasi na društvenim mrežama

Ako vam je potreban plaćeni oglas, kako na društvenim mrežama, tako i na pretraživačima, Apakom doo vam stoji na usluzi. Imamo bogato iskustvo kada je reč o Facebooku i Instagramu, ali možemo da vam pomognemo i oko plaćenog oglasa na pretraživačima (SEM).

Garantovani domet koji ostvarite biće usmeren na tačno ciljanu publiku, tj. korisnike koji su vama zanimljivi. Kod definisanja publike možemo da ciljamo geografski, demografski, po različitim interesovanjima, itd.

Kanali za distribuciju sadržaja

Pored standardnih kanala za distribuciju digitalnog sadržaja možemo da vam ponudimo i neke konvencionalne metode za promociju i marketing. Tu pre svega mislimo na dizajniranje plakata, flajera, bilborda itd. Možemo da osmislimo i radio reklame, kao i da za vas kupimo medijski prostor na nekom od lokalnih medija sa kojima sarađujemo.

Od standardnih kanala za distribuciju sadržaja, podrazumeva se da možemo i da vam izradimo sajt, kao i da ga pozicioniramo na Googlu i drugim pretraživačima. Više o tome na stranicama drugih oblasti.

Zainteresovani ste za usluge iz oblasti digitalnog marketinga?