Početna > Oblasti > Grafički dizajn

Grafički dizajn

Dizajniramo kompletna grafička rešenja, poštujući sve trendove i standarde

Grafički dizajn je proces koji zahteva veliku količinu kreativnosti i pozitivne energije, da bismo na kraju dobili jedinstveno grafičko rešenje koje privlači pažnju i budi osećaj prijatnosti u oku posmatrača. Težeći ka savršenstvu, naš kreativni tim hrabro izlazi iz okvira "prihvaćenog" dizajna i traži inovativne kombinacije oblika, boja i sadržaja koje će ispuniti pre svega naša očekivanja, a potom i očekivanja klijenta.

Grafički dizajn

Dizajniranje logotipa

Logotip je osnova svakog dizajna, a takođe i brendiranja firme. Zato je veoma bitno da taj deo vašeg poslovnog identiteta bude odrađen kako treba.

Da bismo vam napravili logotip, recite nam šta vam se sviđa i koje boje volite. Najbolje bi bilo da nam ostavite kreativnu slobodu da napravimo više verzija logotipa, pa vi možete da izaberete onaj koji vam se najviše sviđa.

Na kraju ćete dobiti i radnu verziju logotipa, kako biste i sami mogli da ga koristite prilikom izrade nekih drugih grafičkih rešenja.

Brendiranje firme

Otvorili ste firmu. Još uvek nemate rešenje za brending? Apakom doo može da vam pomogne izradom kvalitetnih rešenja.

Dovoljno će biti da nas upoznate sa vašom firmom, tj. sa delatnostima koje obavljate, zatim da nam kažete šta vam se sviđa i šta biste voleli da bude uključeno u taj dizajn, a mi ćemo sve ostalo preuzeti na sebe i u najkraćem mogućem roku vam ponuditi rešenje.

Dizajn pojedinačnih grafičkih rešenja

Radimo grafička rešenja, tj. pripremu za štampu bez obzira na to šta vam je tačno potrebno - štampa velikog ili malog formata.

Dizajniramo vizit karte, flajere, stikere, podmetače, logotipove, itd. Možemo takođe da odradimo pripremu za štampu i za vaš kataloge, plakate, brošure, jelovnike, a takođe i za banere, bilborde, itd.

Podrazumeva se da ćemo ispuniti sve vaše zahteve, kao i da ćemo vam ponuditi nekoliko različitih predloga dizajna pre nego što sami ne izaberete finalno rešenje.

Dizajn objava za društvene mreže

Zainteresovani ste za naše usluge iz oblasti grafičkog dizajna?