Početna > Oblasti > Hosting & domeni

Hosting & domeni

cPanel deljeni hosting, Managed VPS i dedicated serveri, CloudLinux, registracija domena

U mogućnosti smo da vam ponudimo čitav set usluga koje se tiču registracije domena i održavanja hostinga. Manje zahtevnim korisnicima nudimo cPanel deljeni hosting. Paketi koji se nalaze na našim shared serverima su dobro obezbeđeni, a resursi su adekvatno ograničeni CloudLinuxom. Redovan backup se izvršava automatski. Svi naši serveri su u sistemu stalnog monitoringa, gde se eventualni problemi oko nedostupnosti sajtova rešavaju odmah i prioritetno.

Hosting & domeni

Registracija domena

Nacionalne i internacionalne domene registrujemo na vaše ime, a vezujemo ih za email adresu koju nam dostavite. Tako će vaš domen i web sajt uvek ostati pod vašom punom kontrolom. Opciono, možemo aktivirati privatnost, tako da podaci o vlasniku domena ne budu javno dostupni na internetu (po ceni od 792 RSD godišnje).

Cene domena na godišnjem nivou:
.rs – 3.100 RSD
.com – 2.200 RSD
.net – 2.400 RSD
.org – 2.200 RSD
.co.rs – 1.200 RSD

Pored redovnih domena, možemo Vam ponuditi i ostale moderne domene poput: .me, .info, .cafe, .tv, .press, .bar, .pro, .biz i mnoge druge.

Vršimo i transfere domena, tako da sve vaše web usluge mogu biti na jednom mestu, ako želite da pojednostavite procedure plaćanja i ne želite da razmišljate o tome gde vam se šta nalazi i kome šta plaćate. Mi vodimo računa o trajanju svih vaših usluga i blagovremeno vas obaveštavamo o tome šta i kada ističe.

cPanel deljeni hosting

Najveći broj naših klijenata se opredeljuje upravo za cPanel deljeni hosting. Ova vrsta hostinga znači da se njihovi sajtovi nalaze na jednom od servera koji dele sa drugim klijentima. Svi naši serveri su dobro optimizovani, tako da ne dolazi do zagušenja usled preopterećenja ili problema sa kojim se suočava bilo koji od sajtova na serveru. Konstantno se vrši monitoring performansi, a svi eventualni problemi se rešavaju odmah. Iz bezbednosnih razloga, mi ne dopuštamo parkiranje više domena u okviru jednog hosting naloga.

Veličina:
Email naloga:
FTP naloga:
Protok:
Dostupnost:
cPanel:
SSL sertifikat:
Poddomeni:
Backup:

BASIC

Veličina
2 GB
Email naloga
20
FTP naloga
10
Protok
neograničeno
Dostupnost
99%
cPanel
da
SSL sertifikat
da
Poddomeni
5
Backup
jednom nedeljno

PLUS

Veličina
10 GB
Email naloga
50
FTP naloga
30
Protok
neograničeno
Dostupnost
99%
cPanel
da
SSL sertifikat
da
Poddomeni
15
Backup
jednom nedeljno

PREMIUM

Veličina
30 GB
Email naloga
neograničeno
FTP naloga
neograničeno
Protok
neograničeno
Dostupnost
99%
cPanel
da
SSL sertifikat
da
Poddomeni
neograničeno
Backup
jednom nedeljno

U svakom tretnutku možete preći sa manjeg na veći paket ili obrnuto. Svi naši cPanel paketi imaju instaliran Roundcube webmail, Phpmyadmin, više različitih verzija PHP-a, Modsecurity, firewall, virus scanner, cron jobs, DNS zone editor, kao i statistiku korišćenja hosting naloga i web saobraćaja.

Migraciju sa drugih web servera vršimo potpuno besplatno. Samo je potrebno da nam obezbedite sve login podatke, a ostatak posla će obaviti jedan od naših hosting administratora.

Specijalni hosting paketi

Korisnici kojima je potrebno više prostora mogu računati na to da možemo da im obezbedimo sve što im je potrebno. U tom smislu se i razlikuju sledeći paketi:

50 GB

100 GB

200 GB

300 GB

Svi gore navedeni paketi imaju karakteristike kao i obični cPanel nalozi koje ovde nudimo. Jedina razlika je u tome što imaju mnogo više prostora, što je posebno pogodno ako imate veliki broj email korisnika i orijentisani ste na IMAP, tj. na webmail. Ovakvi nalozi se zbog svoje veličine ne backupuju kroz klasični cPanel backup, već koriste napredne skripte koje za vas mogu da podese naši administratori.

Managed VPS i dedicated serveri

Ako vaše potrebe ne zadovoljavaju cPanel deljeni serveri ili specijalni hosting paketi, onda možemo da vam ponudimo jedan od managed VPS ili dedicated servera. Ova usluga je rezervisana za klijente koji ne žele da dele resurse sa drugim korisnicima. Naši serveri se nalaze na nekoliko lokacija, uglavnom u Nemačkoj i Finskoj. Oni su pozicionirani u moderno opremljenim data centrima, gde su ispoštovani svi standardi koji se tiču bezbednosti, klimatizacije, snabdevanja električnom energijom, kao i stalnim internet koncekcijama velikih brzina. Podrazumevano pratimo rad svih VPS i dedicated servera i prioritetno reagujemo pojavom bilo kog problema i to u najkraćem mogućem roku.

Za cene servera je potrebno da nam se javite kako bismo utvrdili šta vam je tačno potrebno i kako bismo bili u mogućnosti da vam damo najbolju moguću ponudu.

Potrebno Vam je više informacija o našim hosting paketima?