Početna > Oblasti > Web razvoj

Web razvoj

Naša kompanija je prisutna u svim oblastima razvoja interneta. Za potrebe klijenata izrađujemo sajtove i web aplikacije, ali se bavimo i upravljanjem sadržajem i administracijom, bez obzira koji CMS je u pitanju.

Web razvoj

Web dizajn

Najveći broj klijenata nam se javlja sa potrebom izrade web sajta. To je posao koji radimo već više od 20 godina. Broj uspešnih projekata je isuviše veliki da bismo ga isticali, a neke od najreprezentativnijih radova možete videti na stranici naših referenci.

Kada je reč o web dizajnu, radimo sve što možete zamisliti, od jednostavnih sajtova do kompleksnih e-commerce rešenja.

Izrada web aplikacija

Često moderna CMS rešenja nemaju mogućnost implementacije nekih naprednih funkcija. U takvim situacijama mi nudimo elegantna rešenja koja podrazumevaju izradu kompletne web aplikacije, ili samo custom koda koji zatim integrišemo u postojeći CMS.

Bez obzira na to kakvo rešenje vam je potrebno Apakom će vam pomoći da kroz čitav proces izrade web aplikacije prođete na najefikasniji mogući način.

Upravljanje sadržajem

Sadržaj koji vam je potreban u bilo kom segmentu internet marketinga treba da bude kvalitetan, bez obzira na to da li je reč o fotografijama i video snimcima, ili samo o tekstu.

Možemo vam pružiti uslugu copywritinga, kao i formatiranja sadržaja. Možemo ga prilagoditi opšte prihvaćenim standardima, kako weba, tako i za potrebe profesionalnog PR-a. Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo, što kroz sferu internet marketinga, što kroz novinarstvo i medije.

Administracija

Ako već imate sajt, a potreban vam je neki nivo administracije, bez obzira na to da li je reč samo o ažuriranju podataka, ili o tehničkoj administraciji sajta, Apakom može da vam pruži tu uslugu.

Javite nam se i recite šta vam je tačno potrebno i daćemo vam konkretnu ponudu u najkraćem mogućem roku.

Cene izrade sajtova

U zavisnosti od same kompleksnosti izrade sajta želimo da vam predočimo sledeće okvirne cene, a preciznu ponudu možete očekivati nakon razgovora i detaljnijeg uvida u građu i opcije sajta koje su vam potrebne.

Najjednostavniji sajtovi su oni koji se završe u vremenskom okviru do pet radnih dana i oni koštaju 300 EUR. Nešto kompleksniji sajtovi se rade duplo duže, pa samim tim i koštaju više. Ove sajtove vam možemo ponuditi po ceni od 450 EUR. Dok one najkompleksnije koje radimo do tri radne nedelje naplaćujemo 700 EUR. Naravno, sve se plaća u dinarskoj protivvrednosti preko računa firme. Sajt počinjemo da radimo nakon uplate avansa u iznosu od najmanje 20% i nakon što nam dostavite kompletnu građu i dogovorimo sve potrebne opcije na sajtu.

Još jednom napominjemo da su ovde navedene cene okvirnog, tj. informativnog karaktera, te da naša zvanična ponuda može odstupati od njih.

Potreban Vam je web sajt ili aplikacija?