Početna > Oblasti > Web razvoj

Web razvoj

Naša kompanija je prisutna u svim oblastima razvoja interneta. Za potrebe klijenata izrađujemo sajtove i web aplikacije, ali se bavimo i upravljanjem sadržajem i administracijom, bez obzira koji CMS je u pitanju.

Web razvoj

Web dizajn

Najveći broj klijenata nam se javlja sa potrebom izrade web sajta. To je posao koji radimo već više od 20 godina. Broj uspešnih projekata je isuviše veliki da bismo ga isticali, a neke od najreprezentativnijih radova možete videti na stranici naših referenci.

Kada je reč o web dizajnu, radimo sve što možete zamisliti, od jednostavnih sajtova do kompleksnih e-commerce rešenja.

Izrada web aplikacija

Često moderna CMS rešenja nemaju mogućnost implementacije nekih naprednih funkcija. U takvim situacijama mi nudimo elegantna rešenja koja podrazumevaju izradu kompletne web aplikacije, ili samo custom koda koji zatim integrišemo u postojeći CMS.

Bez obzira na to kakvo rešenje vam je potrebno Apakom će vam pomoći da kroz čitav proces izrade web aplikacije prođete na najefikasniji mogući način.

Upravljanje sadržajem

Sadržaj koji vam je potreban u bilo kom segmentu internet marketinga treba da bude kvalitetan, bez obzira na to da li je reč o fotografijama i video snimcima, ili samo o tekstu.

Možemo vam pružiti uslugu copywritinga, kao i formatiranja sadržaja. Možemo ga prilagoditi opšte prihvaćenim standardima, kako weba, tako i za potrebe profesionalnog PR-a. Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo, što kroz sferu internet marketinga, što kroz novinarstvo i medije.

Administracija

Ako već imate sajt, a potreban vam je neki nivo administracije, bez obzira na to da li je reč samo o ažuriranju podataka, ili o tehničkoj administraciji sajta, Apakom može da vam pruži tu uslugu.

Javite nam se i recite šta vam je tačno potrebno i daćemo vam konkretnu ponudu u najkraćem mogućem roku.

Potreban Vam je web sajt ili aplikacija?