Agencija Babić 025 - moderan i jednostavan veb sajt

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2019.

Agencija Babić 025 - moderan i jednostavan veb sajt

UVOD

Agencija Babić 025 je knjigovodstvena agencija iz Kule koja nudi sve vrste knjigovodstvenih usluga, od vođenja knjiga do pripreme dokumentacije za dobijanje bankarskih kredita i pozajmica. Kako bi sve svoje usluge prezentovao na internetu, naš klijent je odlučio da napravi veb prezentaciju koja će ukratko da opiše sve delatnosti i omogući lakšu komunikaciju sa zainteresovanim pravnim licima.

REŠENJE

Posle konsultacije sa klijentom, registrovali smo domen agencijababic025.rs na koji smo postavili Wordpress platformu. Ovaj CMS danas predstavlja standard kada je u pitanju upravljanje sadržajem na internetu. Zbog velikog broja mogućnosti i funkcija kojima je opremljena, odlučili smo se da instaliramo Divi temu i oblikujemo sajt prema želji i potrebama klijenta. Mislili smo i na same posetioce sajta, pa smo tako odmah podesili i SSL sertifikat i na taj način povećali bezbednost ove veb lokacije i njenih posetilaca.

Ovu internet prezentaciju prati minimalistički dizajn i njen cilj je da u najkraćim crtama pruži osnovne podatke o uslugama Agencije Babić 025. Sajt sačinjava pet stranica, od kojih je jedna, za potencijalne klijente najbitnija, stranica "Upit za klijente", gde se nalazi jednostavna forma putem koje možete brzo i lako da pošaljete zahtev za saradnju. 

REZULTAT

Agencija Babić 025 je zauzela svoje mesto na internetu. Moderan sajt koji smo izradili za Agenciju Babić 025 je visoko funkcionalan, pregledan, optimizovan za mobilne uređaje i omogućava posetiocima da u kratkom roku dođu do potrebne informacije i kontaktiraju knjigovođu. Na ovaj način, poslovanje Agencije Babić 025 podignuto je na viši nivo i povećan je broj novih klijenata kojima su potrebne knjigovodstvene usluge.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?