Auto škola "RU 022" - Moderan sajt za modernu auto školu

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2021.

Auto škola "RU 022" - Moderan sajt za modernu auto školu

UVOD

Auto škola "RU 022" iz Rume uspešno radi već deset godina i s pravom se može reći da je jedna od najtraženijih auto škola u ovom delu Srbije. Njihova vozila izvela su na put više od 5.000 kandidata, i taj broj neprestano raste. Jednoj ovakvoj auto školi nedostajao je veb sajt, a do nas su došli po preporuci drugog zadovoljnog klijenta.

REŠENJE

Naziv Auto škole "RU 022" je jednostavan i jedinstven i kao takav bio je idealan za registraciju domena ru022.rs. S obzirom na to da je predviđeno da sajt Auto škole "RU 022" bude informativnog karaktera, nije bilo potrebe za nekim komplikovanim custom rešenjima, tako da smo se odlučili za Wordpress platformu i Divi temu.

Prilikom izrade sajtova posebnu pažnju posvećujemo dizajnu, trudeći se da on na najbolji način oslikava karakter klijenta i njegovu filozofiju poslovanja jer je upravo poenta sajtova da na najbliži način predstavi preduzeće. Budući da je enterijer Auto škole "RU 022" šaren i veseo, a atmosfera opuštena, odlučili smo se da im napravimo upravo takav sajt. Trudili smo se da na sajtu dominiraju boje koje se nalaze na logotipu - crvena, žuta i zelena, uz dodatke drugih boja.

Kada je reč o funkcionalnosti, nastojali smo da sve bude "na dohvat ruke", tačnije da posetioci ne moraju da lutaju po sajtu. Već na samom početku, ponudili smo opciju online upisa, koja je za vreme pandemije bila od velikog značaja i kod drugih klijenata. Takođe, odmah pored se nalazi i dugme koje vodi do stranice sajta eUprave koja sadrži testove za polaganje, a ispod toga postavili smo veliko dugme za poziv auto škole.

U nastavku naslovne strane predstavili smo kategorije. Trudili smo se da ovaj deo sajta odudara od ostatka dizajna i time privuče pažnju potencijalnih kandidata koji posete sajt. Svaka kategorija vodi do posebne stranice na kojima je opisan sadržaj obuke, uz obavezno dugme za poziv.

Budući da je glavna zamisao ovog sajta da bude informativnog karaktera, nezaobilazni deo zauzimaju obaveštenja auto škole, a ispod toga smo jedan deo posvetili odgovorima na najčešća pitanja kandidata, čime smo uštedeli vreme kako zaposlenima u auto školi, tako i samim posetiocima, koji sami mogu da dođu do odgovora.

Auto školi "RU 022" kreirali smo i profil na društvenoj mreži Instagram, bez koje je onlajn prisustvo danas gotovo nezamislivo.

REZULTAT

Za Auto školu "RU 022" napravili smo sajt kakav zaslužuje i omogućili im onlajn prisustvo van Facebook-a. Budući i sadašnji kandidati sada na jednom mestu imaju sve neophodne informacije i sa lakoćom mogu da stupe u kontakt sa auto školom. Takođe, moderan dizajn svakako privlači pažnju i na najbolji način oslikava filozofiju kojom se Auto škola "RU 022" vodi.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?