Boban prevoz - jednostavan i moderan sajt autoprevoznika

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2019.

Boban prevoz - jednostavan i moderan sajt autoprevoznika

UVOD

"Boban prevoz" je firma koja se bavi auto prevozom, transferima putnika do aerodroma, prevozom u inostranstvo, turističkim prevozom i slično. Nekada mala taksi firma sa jednim vozačem, koja je na lokalu bila poznata kao "Taxi Šljivić", postala je ozbiljna transportna firma i bilo je jasno da joj je potreban veb sajt na kojem će predstaviti svoje usluge. Klijent je stupio u kontakt sa nama, izneo svoje želje, dostavio nam materijal i mi smo počeli sa izradom veb rešenja.

REŠENJE

U izradu sajta uključili smo ekipu firme Nextvision, sa kojom smo odlično sarađivali na nekim od prethodnih projekata. Cilj je bio da kombinacijom ideja i znanja dve ekipe stvorimo sajt kakav i dolikuje jednoj takvoj firmi. Sajt bobanprevoz.com sadrži sve bitne informacije o preduzeću i uslugama, pa će tako posetioci sa samo dva klika moći da se informišu o pojedinačnom ili grupnom prevozu, prevozu paketa, transferima do aerodroma, prevozu putnika u inostranstvo i drugo.

Prilikom izrade sajta, veoma smo vodili računa i o Google optimizaciji, pa smo tako na stranice kategorija postavili "SEO friendly" tekstove koje ovaj pretraživač prepoznaje kao relevantne i samim tim favorizuje sajt prilikom pretrage.

Da bismo ilustrovali delatnost kojom se ovo preduzeće bavi, koristili smo stock fotografije visokog kvaliteta. Pored toga, na sajtu su predstavljena i vozila kojima Boban prevoz raspolaže, kako bi posetioci sajta mogli da odaberu vozilo koje im najviše odgovara za njihovu vrstu putovanja.

Iz ponude preduzeća smo izdvojili neke od najznačajnijih usluga, koje su predstavljene na naslovnoj strani, kao i u sajdbaru u pojedinačnim objavama, a ostavili

REZULTAT

Boban prevoz može da se pohvali modernim, a opet jednostavnim sajtom, koji na pravi način promoviše ovo preduzeće. Ovo je posebno važno zbog lakoće navigacije na samom sajtu jer poznato je da se posetioci sajta mnogo lakše odluče da postanu i klijenti kada su im informacije lako dostupne.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?