Bravo mala doo - Izrada internet prodavnice za prodaju odeće

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Trgovina | Godina: 2021.

Bravo mala doo - Izrada internet prodavnice za prodaju odeće

UVOD

Bravo mala doo se bavi maloprodajom i veleprodajom ženske i muške odeće, sa posebnim akcentom na robu koja je proizvedena u Srbiji. Imaju izgrađen partnerski odnos sa renomiranim proizvođačima koji preko njih plasiraju robu ka domaćim potrošačima.

Preduzeće Bravo mala je godinama imalo sopstveni sajt, ali taj sajt nije imao opciju online prodaje, što je predstavljalo veliki problem, jer je sve vreme postojala rastuća potreba za trgovinom putem interneta.

REŠENJE

Pošto je postojeći sajt već bio napravljen u Wordpress-u, rešenje gore navedenog problema je bilo relativno jednostavno. Instalacijom WooCommerca je postavljena potpuno funkcionalna prodavnica, koju smo zatim napunili asortimanom robe koju prodaje Bravo mala.

Međutim, pre instalacije i podešavanja WooCommerca smo morali da apdejtujemo Wordpress i instalirane dodatke, a naravno promenili smo i temu, jer su onoj koja je ranije korišćena istekle licenca i tehnička podrška.

Promenom teme je značajno osvežen i dizajn samog korisničkog interfejsa. Dodatno smo restilizovali i sam logo, koji sada bolje odražava sve ono čime se Bravo mala bavi i po čemu je preduzeće prepoznatljivo na našem tržištu.

Pošto se Bravo mala, kao što smo gore i naveli, bavi i veleprodajom, pored stranica online shop-a smo kreirali i stranicu veleprodaje, gde su dostupni svi proizvodi sa šiframa koje ova beogradska firma distribuira preko svoje partnerske mreže i maloprodajnih objekata.

Pošto je Bravo mala doo već imalo profile na društvenim mrežama, samo smo ih povezali sa sajtom, pa sada svi novi korisnici sa lakoćom mogu da ih pronađu, kako na Facebook-u, tako i na Instagram-u.

REZULTAT

Bravo Mala doo dobilo je modernu i potpuno funkcionalnu internet prodavnicu koja se lako puni novim proizvodima, ali se i jednostavno održava. Korisnici se sada veoma lako snalaze na sajtu, a svaki proizvod mogu da poruče iz svoje fotelje. Tako je značajno dignut potencijal ovog preduzeća da uz malo nativnog marketinga na društvenim mrežama prodaju robu svuda širom Srbije.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?