Hemera Web - Portfolio za američko tržište

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2021.

Hemera Web - Portfolio za američko tržište

UVOD

Hemera Web je zajednički projekat firme Apakom i našeg kolege i saradnika Miodraga, a kreiran je za američko tržište. Naime, Miodrag se sa porodicom preselio u Hjuston, u SAD i tamo je nastavio da se bavi poslovima iz IT industrije. U želji da američkom tržištu predstavi svoje i naše usluge, bio nam je potreban sajt koji će sadržati sve ono čime se bavimo.

REŠENJE

Hemeraweb.com je klasičan portfolio sajt, na kojem smo predstavili neke od naših projekata koji se najbolje podudaraju sa zahtevima američkog tržišta i trendovima koji su tamo aktuelni. U odeljku "Building process" detaljno smo predstavili čitav proces izrade, od prvog kontakta sa klijentom, preko upoznavanja sa njegovim poslom, zahtevima i željama, do registracije domena, podešavanja hosting naloga i same izrade projekta. Potencijalni klijenti mogu veoma brzo i lako da stupe u kontakt sa našim kreativnim timom jer smo se vodili time da sajt bude što pregledniji i jednostavniji za posetioce.

Što se tiče samog tehničkog dela, sajt je rađen u Wordpress platformi, a za dizajn smo koristili Divi temu. Pored toga, instaliran je i SSL sertifikat za bezbednu pretragu, a podešeni su i dodaci za zaštitu od napada, što je danas standard i to nam je praksa kod svih sajtova koje izrađujemo.

REZULTAT

Portfolio Hemeraweb.com je moderan, jasan i dopadljiv i na najbolji mogući način predstavlja ono što uspešno radimo već godinama. Takođe, potencijalni klijenti sa lakoćom mogu da se informišu o svim fazama izrade sajta, kao i da vide neke od naših projekata, što je i najvažnija stvar kod ovog sajta.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?