Izrada modernog korporativnog sajta za firmu Crvenka.Net

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2022.

Izrada modernog korporativnog sajta za firmu Crvenka.Net

UVOD

Crvenka.Net je firma sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima strukturnog kabliranja i ugradnje elektro-instalacija i sistema tehničke zaštite, montaže i servisa klima uređaja, kao i servisiranja i održavanja računara i računarskih mreža. Iako se skoro dve decenije ozbiljno bave ovim poslovima i prisutni su na teritoriji cele Srbije, nisu imali adekvatan sajt kojim bi predstavili svoje usluge. S obzirom na to da sa ovom firmom imamo lepu saradnju u drugim oblastima, znali su kome treba da se obrate za izradu kvalitetnog sajta.

REŠENJE

Kao kod mnogih sajtova koje smo do sada radili, za izradu sajta firme Crvenka.Net smo se takođe odlučili da koristimo DIVI WordPress temu, koja pruža veliki broj mogućnosti i prilagodljiva je za različite niše. Ono što se podrazumeva prilikom izrade je takođe i optimizacija za mobilne uređaje.

Cilj izrade ovog sajta bila je jednostavna prezentacija firme, na kojoj će biti prikazane sve usluge, kao i reference koje su stekli tokom godina, a reč je o zaista velikim infrastrukturnim projektima koji moraju da budu pomenuti.

Zajedno sa naslovnom, sajt ima svega osam stranica i tu smo uspeli da postavimo sve što je najvažnije za našeg klijenta. Na naslovnoj strani izlistani su članci u rubrici vesti, koji su zapravo jedna vrsta referenci jer su u njima opisani poslovi koji su nedavno završeni. Takođe, u produžetku naslovne strane nalaze se logotipi svih velikih firmi i ustanova za koje je naš klijent radio, među kojima su MUP, AirSerbia, OTP banka, Železnice Srbije i mnogi drugi. Svaka usluga koju Crvenka.Net pruža opisana je na posebnoj stranici, a odmah ispod teksta postavili smo dugme, zbog bržeg i lakšeg kontakta. Ostale stavke u meniju rezervisane su za podatke firme kao što su PIB, MB, tekući račun i za mapu sa kontakt podacima, odnosno fizičkom i e-mail adresom i brojevima telefona.

REZULTAT

Sajt Crvenka.Net je napravljen relativno brzo, ali smo se svakom detalju posebno posvetili kako bi svi zahtevi klijenta bili ispoštovani. Pored profesionalne izrade sajta, klijentu pružamo i uslugu hostinga, tako da je ova internet prezentacija bezbedna i brzo se otvara na svim uređajima.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?