Izrada sajta za advokatsku kancelariju Kristina Đapa iz Novog Sada

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2021.

Izrada sajta za advokatsku kancelariju Kristina Đapa iz Novog Sada

UVOD

Advokatska kancelarija Đapa počela je sa radom 2020. godine i kao svakom novootvorenom poslu, bila im je potrebna internet prezentacija na kojoj će predstaviti svoje usluge. Kristina Đapa, osnivač kancelarije, došla je do nas po preporuci i tokom razgovora smo brzo našli zajednički jezik, čime je otpočela naša saradnja.

REŠENJE

Konsultujući se sa klijentom, shvatili smo da želi sajt koji je čist, jednostavan, bez suvišnih informacija i ilustracija. Poenta sajta Advokatske kancelarije Đapa je da najjednostavnije moguće predstavi sve svoje usluge, sa vidljivim i lako dostupnim kontakt podacima. Pre same izrade sajta, a po želji i idejama klijenta, kreirali smo logo advokatske kancelarije, u obliku biljka ginko biloba, a zatim smo pristupili glavnom poslu.

Tema koju smo koristili za izradu sajta je Divi, koja je inače naš favorit, zbog visoke funkcionalnosti i mnogo prostora za manipulaciju. Na sajtu dominira bela boja, a za detalje i slova koristili smo nijanse zelene koje odgovaraju logotipu.

Kao što smo i naveli, ideja je bila da sajt izgleda što jednostavnije, pa smo tako naslovnu stranu upotpunili slajderom od tri fotografije iz kancelarije našeg klijenta i stavili dugme za poziv, koje, kada se sajt otvara preko mobilnog telefona, automatski vodi ka aplikaciji za pozivanje. Takođe, na slajderu se nalaze i linkovi do stranice sa uslugama i odgovorima na najčešće postavljena pitanja, gde građani mogu besplatno da se informišu o nekim najvažnijim pravnim stvarima poput naknade štete, prijave nasilja u porodici i slično. Ovo je bio i glavni cilj sajta - brz kontakt sa advokatom i najbitnije informacije "na dohvat ruke". Na naslovnoj strani ostavili smo prostora i za novosti iz sveta prava.

Ono što posebno izdvajamo je stranica Download, na kojoj se nalaze različite forme i dokumenti, koje posetioci sajta mogu besplatno da preuzmu i iskoriste za lične potrebe.

REZULTAT

Sajt Advokatske kancelarije Đapa je jednostavan, pregledan, brz, bez dodataka koji ga usporavaju. Pored osnovne funkcije, odnosno lakog kontakta sa advokatom i informacija o uslugama, ova internet prezentacija je korisna i zbog odgovora na pravna pitanja koja ljude najviše zanimaju i mogućnosti preuzimanja potrebne dokumentacije.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?