Labirint - Izrada web sajta za hostel u Novom Sadu

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Ugostiteljstvo | Godina: 2020.

Labirint - Izrada web sajta za hostel u Novom Sadu

UVOD

Labirint je hostel u Novom Sadu koji se nalazi u zgradi starog Radničkog doma na Bulevaru Mihajla Pupina u neposrednog blizini Varadinskog mosta.

Sam hostel je potpuno nov, a pored smeštajnih kapaciteta on ima i dobar restoran, kao i salu za događaje. To međutim nije bilo prezentovano na internetu, pa je za početak bilo potrebno da se izradi moderan web sajt.

REŠENJE

Izradi web sajta smo pristupili veoma profesionalno. Prvo što smo uradili bilo je da analiziramo konkurenciju. Videli smo da većina hostela u Novom Sadu nema adekvatan sajt i pored činjenice da je u velikom broju slučajeva reč o dobrim smeštajnim objektima. Ono malo kvalitetnijih sajtova iz te branše nema punu funkcionalnost, pa nije bilo previše teško da ovaj sajt uradimo tako da bude bolji od konkurencije.

S obzirom na to da hostel pored smeštaja ima i dobar restoran, kao i salu za događaje, bilo je potrebno napraviti pravilnu ravnotežu između ove tri celine. Glavno težište sajta stavljeno je na smeštajne kapacitete hostela. Predstavljene su sve sobe, sa kvalitetnim fotografijama, dobrim tekstovima i opcijama koje hostel pruža svojim gostima. Na stranicama pojedinačnih soba dostupna je i forma za rezervaciju, tako da posetioci sajta iz svoje fotelje mogu da rezervišu smeštaj.

Prostor za proslave, venčanja, krštenja i druge događaje u Novom Sadu hostela Lavirint je jedan od najboljih tog tipa u gradu. Zato smo posebnu stranicu posvetili baš ovoj delatnosti Lavirinta. Ona je predstavljena kvalitetnim fotografijama i tekstom koji na najbolji način opisuje sve ono što potencijalne mušterije, tj. korisnici ove sale treba da znaju.

Organizovane grupe dobijaju posebne pogodnosti u Lavirintu. One mogu da računaju na korišćenje smeštajnih kapaciteta, zatim sale za događaje, kao i sve ostalo što se dogovore sa vlasnikom, tj. domaćinom objekta.

Posetiocima Lavirinta predlažemo da pročitaju i tekstove koji se nalaze na blogu sajta, jer su oni veoma informativni i korisni, pogotovo za turiste koji po prvi put posećuju Novi Sad. Na tom blogu se nalaze preporuke o lokacijama koje treba posetiti u gradu, zatim tekst o festivalu Exit, Petrovaradinskoj tvrđavi i mnogim drugim informacijama od značaja za sve turiste.

Pored izrade sajta, za Lavirint smo kreirali i profile na društvenim mrežama, a na njih smo postavili fotografije koje na najbolji način prezentuju smeštajne kapacitete i salu za događaje.

REZULTAT

Sajt Labirinta je jednostavan, lak za snalaženje. Svi koji ga otvore i prvi put veoma brzo dolaze do željenih informacija. Rezervacije se obavljaju za manje od jednog minuta, a naravno na njemu može da se pročita još mnogo korisnih informacija, kako o hostelu, tako i o Novom Sadu.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?