Online vizitkarta prodavnice tehnike i računarske opreme Smart Shop

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Trgovina | Godina: 2022.

Online vizitkarta prodavnice tehnike i računarske opreme Smart Shop

UVOD

Smart Shop je prodavnica računara, bele tehnike i malih kućnih aparata, koja se nalazi u Crvenki. Počela je sa radom 2001. godine kao Computer Centar Crvenka, računarski centar za informatičku obuku, a godinu dana kasnije usledilo je otvaranje same prodavnice i servisa računarske opreme. Odličnu dugogodišnju saradnju sa ovom firmom nastavili smo nedavno izradom korporativnog sajta za Crvenka.Net, da bi nas, zadovoljni odrađenim poslom, angažovali i za izradu sajta za prodavnicu Smart Shop.

REŠENJE

Iako sam naziv Smart Shop asocira na onlajn prodavnicu, reč je o prodavnici sa fizičkom adresom, bez mogućnosti onlajn kupovine, u čijoj ponudi se, između ostalog, mogu pronaći i smart, tačnije pametni uređaji. Sajt je zamišljen kao jednostavna prezentacija prodavnice, na kojoj kupci mogu da se informišu o vrsti robe koja se tu prodaje, pogodnostima otplate robe, kao i uslugama kao što su dostava i instalacija.

Naslovnom stranom dominira elegantna fotografija kućnih aparata sa crnim, transparentnim slajdom koji se pojavljuje s desne ka levoj strani prilikom učitavanja. Tu se nalazi slogan sa dugmetom za prikaz ponude, koje vodi malo niže na istoj strani, gde su posetioci upoznati sa vrstom robe koja može da se pronađe u prodavnici.

Sajt je sastavljen od samo četiri strane i pored glavne sadrži još i stranicu sa novostima iz prodavnice i sveta tehnologije, stranicu o nama, kao i stranicu sa kontakt podacima, na kojoj je ugrađen API Google mape, za lakši pregled lokacije prodavnice i putanje koja vodi do nje. Na stranici za kontakt se takođe nalazi i kontakt forma, sa ostalim kontakt podacima.

REZULTAT

S obzirom na to da je sajt izrađen u Wordpress platformi, koristeći Divi temu, njegova dalja izmena i nadogradnja ne bi bila problematična. Ovo daje mogućnost da se u budućnosti iz obične prezentacije prodavnice transformiše u pravu onlajn prodavnicu, sa onlajn plaćanjem. Sa odličnim, jakim temeljima, svaka nadogradnja je stabilna.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?