Opšte udruženje preduzetnika opštine Kula - Čišćenje malvera

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2020.

Opšte udruženje preduzetnika opštine Kula - Čišćenje malvera

UVOD

Opšte udruženje preduzetnika opštine Kula prisutno je na internetu već duži niz godina. Sajt koji su imali vremenom je zastareo i zbog neodržavanja bio je zaražen malverom. Kako bi rešili problem, iz udruženja su nam se obratili sa svojim zahtevima za rešavanje problema.

REŠENJE

Prvo što smo morali da uradimo je kompletno čišćenje sajta i instalacija čistog Wordpress-a jer je deo koda bio zaražen. Sajt je prethodno koristio besplatnu Wordpress temu čije je ažuriranje prestalo i zbog raznih propusta desile su se neke stvari koje su ugrozile njegovu bezbednost.

Kada smo očistili zlonamerni kod i postavili čistu verziju Wordpress platforme, red je došao na  na postavljanje teme, odnosno došlo je vreme da se pozabavimo dizajnom. Instalirali smo premium Divi temu koja je danas među vodećima u svetu veb dizajna i podesili SSL sertifikat jer domen nije bio bezbedan. Postavljanjem nove teme, sajt je dobio osnove za dalji razvoj.

S obzirom na to da je ovo sajt Opšteg udruženja preduzetnika, tačnije mesto na kome preduzetnici iz opštine Kula treba da se informišu o radu udruženja, kao i o konkursima i drugim dešavanjima bitnim za preduzetništvo, glavno mesto na sajtu posvetili smo blog objavama o različitim temama bitnim za poslovanje. Takođe, na sajtu se nalazi i poseban odeljak sa različitim konkursima na koje preduzetnici kulske opštine mogu da apliciraju, kao i uslugama koje pružaju u udruženju.

REZULTAT

Sajt Opšteg udruženja preduzetnika opštine Kula je informativnog karaktera i potrudili smo se da kao takav pruži sve informacije od značaja za članove udruženja i druge koji se bave preduzetništvom. Za razliku od prošle verzije sajta, verzija koju smo izradili je pregledna i omogućava posetiocima da se informišu o bitnim stvarima veoma brzo i lako.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?