Peskomat-TT: Firma za peskarenje dobila prisustvo na internetu

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2021.

Peskomat-TT: Firma za peskarenje dobila prisustvo na internetu

UVOD

Peskomat-TT je firma koja se bavi peskarenjem većih i manjih metalnih površina, njihovim farbanjem, kao i servisom i prodajom i otkupom opreme i mašina za peskarenje. Klijent nije imao nikakvo prisustvo na internetu kojim bi predstavio svoje usluge i kontaktirao nas je tim povodom.

REŠENJE

Sajt koji smo izradili za Peskomat-TT je jednostavan, minimalističkog dizajna, bez suvišnih detalja. Meni je popunjen stranicama koje ujedno predstavljaju i usluge koje klijent pruža, a akcenat smo ovog puta stavili na sadržaj. Za svaku vrstu usluge napisan je kraći tekst koje smo sastavili razgovarajući sa klijentom o njegovom iskustvu u radu. S obzirom na to da su tekstovi na sajtu jedinstveni i nešto slično gotovo da ne postoji, sadržaj će vrlo brzo biti prepoznat o strane Gugla kao relevantan i samim tim će mu dati prioritet kod pozicioniranja za određene ključne reči.

Pored tekstova koji opisuju usluge, jako važne su i fotografije jer bez njih ne bi mogao da se predstavi rezultat rada, pa se tako na svakoj stranici nalazi galerija fotografija koje se tiču određene usluge.

Budući da su ciljna grupa sajta ljudi kojima je potrebna usluga peskarenja, farbanja i drugih delatnosti koje Peskomat-TT obavlja, na svakoj stranici postavili smo dugme koje omogućava brz i lak kontakt.

REZULTAT

Peskomat-TT sada ima sajt kojim može da parira konkurenciji na tržištu, a potencijalnim klijentima pruži sve potrebne informacije koje se tiču njihovog rada i usluga. Zbog jedinstvenog i optimizovanog sadržaja očekujemo i visoko pozicioniranje na Guglu, pa samim tim i povećan obim posla firme Peskomat-TT.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?