Polimedika - Izrada sajta za polikliniku

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Usluge | Godina: 2019.

Polimedika - Izrada sajta za polikliniku

UVOD

Poliklinika "Polimedika" je zapravo krenula kao internistička ordinacija "Medika Interna" sa sedištem u centru Kule. Vremenom je ordinacija sve više poprimala format poliklinike, pa je veoma brzo došlo i do preseljenja u veći adaptirani prostor. Međutim, taj novi prostor se ne nalazi u centru grada, pa se javila potreba za konkretnijim marketingom, što je i započeto izradom sajta.

REŠENJE

Web sajt Polimedike je zamišljen kao informativni sajt, na kome će se pacijenti ubuduće informisati o specijalističkim pregledima koji se obavljaju u poliklinici, kao i o cenama koje se za te preglede plaćaju. Tako su te informacije i razdvojene na dve glavne stranice: specijalnosti i cenovnik Polimedike

Kako bismo sajt odradili što profesionalnije, bilo je potrebno da prvo napravimo kvalitetne fotografije na licu mesta. Uslikali smo sve ordinacije, kao i zgradu Polimedike i probrali najbolje fotografije koje smo stavili na sajt. Neke od njih smo kasnije podelili i na Fejsbuku, a upravo te slike su postale veoma prepoznatljive i pomogle su prilikom zakazivanja i odlaska u samu polikliniku. 

Kreirana je i stranica vlasnika Polimedike dr Đure Mučenskog, na koju je postavljena i njegova licenca za rad, kao i diplome i uverenja, jer ljudi naravno vole da se informišu o samom vlasniku. Na sajtu se nalazi i galerija slika, ali što je takođe veoma važno i blog, na kome se mogu pročitati mnoge korisne informacije o zdravlju

Na više mesta na sajtu je jasno istaknut i broj telefona za zakazivanje pregleda, a takođe je prisutna i kontakt stranica na kojoj se nalaze svi bitni podaci, kao i kontakt forma, pa je moguće poslati pitanje koje u polikliniku stiže putem elektronske pošte. Na toj istoj stranici se nalazi i Google mapa na kojoj je jasno naznačena lokacija Polimedike. 

Facebook stranica Polimedike koju smo kreirali i formatirali po svim profesionalnim standardima, danas je mesto preko koga pacijenti često postavljaju pitanja u vezi sa radom i funkcionisanjem poliklinike. 

REZULTAT

Lokacija Polimedike je zahvaljujući ovom web sajtu danas svima poznata i sve je veći broj pacijenata koji u nju dolaze. Svi posetioci ovog sajta se veoma lako snalaze na njemu i veoma brzo dolaze do informacije o tome kojim specijalnostima se poliklinika bavi i kako se zakazuju pregledi.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?