Polins – Sajt proizvođača opreme za poljoprivredu

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Trgovina | Godina: 2021.

Polins – Sajt proizvođača opreme za poljoprivredu

UVOD

Polins je kompanija sa sedištem u Odžacima koja postoji već četvrt veka i bavi se preradom plastičnih masa, pre svega izradom opreme za poljoprivredu. Njihovi proizvodi prisutni su, kako u Srbiji, tako i u regionu i na evropskom tržištu.

Sa kompanijom Polins smo već sarađivali u prošlosti, a kada je došlo vreme da se modernizuje njihov sajt koji smo napravili pre nekoliko godina, zadovoljni prethodnom saradnjom, ponovo su zatražili naše usluge.

REŠENJE

Kompaniju Polins upoznali smo pre nekoliko godina, kada su nas angažovali da njihov postojeći sajt, rađen u HTML-u, prilagodimo i pojednostavimo u tehničkom smislu, kako bi mogli lakše da uređuju sadržaj. Tada smo postavili Wordpress i njihov postojeći sajt prilagodili ovoj platformi. Polins je ostao veran Wordpress-u, pa smo odlučili da Divi temu prilagodimo njihovim potrebama.

Klijent je ovog puta želeo da njihova internet prezentacija bude potpuno drugačija od onoga što su imali u prošlosti i u dogovoru sa njima opredelili smo se za tamnije nijanse. Ovakav izbor boja potpuno je neuobičajen za ovu delatnost, ali se pokazao kao odličan, što su potvrdili i klijenti kompanije Polins.

Prilikom ulaska na sajt, prva stvar sa kojom se posetilac susreće je veliki slajder koji smo upotrebili za promociju proizvoda kompanije Polins. U nastavku smo proizvode podelili po kategorijama, a za svaku kategoriju postavili smo jednobojnu, minimalističku ilustraciju koje se nalaze na tamnoj pozadini i daju samoj naslovnoj strani dozu elegancije.

S obzirom na to da su prskalice jedan od glavnih proizvoda kompanije Polins, potrudili smo se da posetiocu sajta odmah privuku pažnju, izdvojivši za njih veliko polje na sredini naslovne strane.

Već smo pomenuli da kompanija Polins plasira svoje proizvode i na inostrano tržište, tako da je logičan korak nakon izrade sajta bio dodavanje sadržaja na engleskom jeziku. U te svrhe odlučili smo se za komercijalni dodatak WPML, koji se u našem dosadašnjem radu pokazao kao najstabilniji.

REZULTAT

Polins se danas može pohvaliti modernim i potpuno drugačijim sajtom u odnosu na preduzeća iz iste branše. Pomalo hrabra odluka da iskoče iz šablona ispostavila se kao ispravna i pokazala je da je ova odžačka kompanija spremna da diktira trendove, a mi smo sa zadovoljstvom bili deo toga.

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?