Tonus Shop - Onlajn prodavnica pekarskih proizvoda

Oblast: Web dizajn | Kategorija: Trgovina | Godina: 2020.

Tonus Shop - Onlajn prodavnica pekarskih proizvoda

UVOD

Trivit grupa poseduje nekoliko sajtova na kojima je predstavljen njihov rad i proizvodnja, ali ni na jednom nije bilo moguće onlajn poručivanje. Zbog toga se rodila ideja za pravljenjem novog sajta, koji će se baviti isključivo prodajom njihovih Tonus proizvoda. Zbog odlične saradnje koju imamo godinama unazad, klijent nam se obratio sa ovim zahtevom.

REŠENJE

Za postavljanje onajn prodavnice prvo smo registrovali gTLD domen sa ekstenzijom .shop, koja je i zamišljena za sajtove sa internet prodajom. Takođe, ovde smo koristili dodatak Woocommerce, čije su funkcije prilagođene onlajn prodaji. Cilj je bio da dizajn bude minimalistički, čist i potpuno pregledan i prilagođen kupcima.

Na naslovnoj strani smo postavili kategorije proizvoda, tako da kupac odmah može da odabere ono zbog čega je i došao na sajt. Kategorije su predstavljene kvalitetnim fotografijama, koje na najbolji način oslikavaju kvalitet proizvoda. Klikom na kategorije, odlazi se na stranicu "Prodavnica", na kojoj su izlistani svi proizvodi i moguće direktno dodavanje u korpu. 

Pored primarne prodaje putem onlajn prodavnice, na sajtu smo označili da je moguće poručiti proizvode i putem telefona i društvenih mreža. Sve je propraćeno detaljnim uputsvima i  informacijama o plaćanju, dostavi, reklamacijama i drugim stvarima bitnim za kupce.

REZULTAT

Izradom internet prodavnice Trivit grupa je zaokružila svoju prodaju, a zadovoljni kupci su dobili način da na jednostavan način poruče paket proizvoda ili pojedinačne artikle, bez odlaska u kupovinu. Ovo je dobilo na važnosti posebno sada, u doba pandemije, kada se preporučuje izbegavanje kontakata. 

Potreban Vam je web sajt za firmu, udruženje, bend ili medij?